Trojica prvoplasiranih u ukupnom poretku nakon šest kola ovogodišnje Cvergl lige

Drago Cerovčec, član SRD Ivanec, sveukupni pobjednik Cvergl lige

| 22.7.2018. u 08:34h | Objavljeno u Sport

Drago Cerovčec, član SRD Ivanec sveukupni je  pobjednik  Cvergl lige, natjecanja u lovu ribe udicom na plovak s ukupno 8 negativnih bodova. On je ulovio ukupno 23,525 kg patuljastih somića i imao tri prva mjesta , jedno drugo i jedno treće mjesto, a do sada nitko nije ostvario tako visoki plasman u ligi.

Ivica Plemenčić iz Sračinca zauzeo je drugo mjesto sa 15, treći je bio Petar Klaus, također iz Sračinca sa 19 negativnih bodova. Četvrto mjesto pripalo  je Jurici Levaniću sa 26, peti je bio Boris Stubičar sa 34 , obojica su iz Sračinca, dok se na šesto mjesto plasirao Krešo Buhin, član SRD Ivanec sa 36 negativnih bodova i tako je bio drugi najuspješniji Ivančanin na tom  najpopularnijem natjecanju ivanečkih ribiča .

U posljednjem, 6. kolu koje je održano jučer na bajeru zvanom Barutana najbolji je bio Drago Cerovčec sa ulovom od 4150 grama ribe, drugo mjesto zauzeo je Boris  Stubičar sa 2873, treće Ivica Plemenčić sa 2568, četvrti je bio Mladen Hrnčić sa 2100 , dok je peti bio Robert Posavi sa 2003 grama ribe.

U posljednjem kolu nastupilo rekordnih 20 ribiča a najbolji su za nagrade primili su medalje, dok su za poredak u sveukupnom poretku prvoplasirana trojica primili pehare organizatora , Sportsko ribolovnog društva Ivanec .Utješne , sponzorske nagrade primili su svi ribiči koji su nastupili na natjecanju koje je trajalo više od 2 mjeseca .