Dominik Glavina profesionalnu je nogometnu karijeru počeo u nekadašnjem prvoligašu Varaždinu

Dominik Glavina potpisao ugovor i postao igrač prvoligaša Varaždina

| 26.6.2019. u 21:20h | Objavljeno u Sport

Ugovor s varaždinskim nogometnim prvoligašem danas je potpisao Dominik Glavina (26), prednji vezni igrač, koji je rođen u Čakovcu 6. prosinca 1992. godine, objavljeno je na službenom facebook profilu Nogometnog kluba Varaždin. Glavina je u Čakovcu i počeo svoju nogometnu karijeru, a u redove nekadašnjeg prvoligaša Varteksa došao je s 14 godina te je igrao za kadete i juniore, a nakon toga i dvije sezone za prvu momčad.

Redove Varaždina napustio je 2012. godine, nakon čega je nosio dres Beitara iz Jeruzalema, pa se vratio u Slaven Belupo, gdje se zadržao godinu i pol dana. Nakon toga prešao je u redove Intera iz Zaprešića, gdje je bio dvije sezone, zatim je karijeru nastavio u Rudaru iz Velenja, nakon čega je nosio dres rumunjskog prvoligaša Universitatea Craiova, dok je posljednja tri mjeseca bio je na Cipru, u klubu Enosis Neon Paralimni.

- Sretan sam što se Varaždin vratio u Prvu ligu, jer grad i županija zaslužuju prvoligaša. Isto tako sretan sam što sam se vratio na stadion gdje sam počeo profesionalnu nogometnu karijeru. Kada mi je istekao ugovor na Cipru kontaktirali su me čelnici varaždinskog kluba koji su mi prezentirali projekt povratka prvoligaškog nogometa u Varaždin i iako sam imao i drugih ponuda prihvatio sam ponudu Varaždina, odlučio potpisati ugovor i vratiti se kući. Mislim da je postojeća Prva HNL kvalitetnija nego što je bila kada sam ja igrao. Vjerujem da ćemo proći dobre pripreme, da ćemo se kvalitetno pripremiti i zadržati prvoligaški status - rekao je Glavina, koji je već odradio četiri treninga s novim suigračima, navodi se na službenom facebook profilu Nogometnog kluba Varaždin.