Do 4. siječnja moguće prijave za „Pan Givova Vidovec 2018.“

| 24.12.2017. u 09:49h | Objavljeno u Sport

Nogometni klub Nedeljanec i ove godine organizira Dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane nogometne klubove pod nazivom „Pan Givova Vidovec 2018.“. Trinaesto po redu prvenstvo održat će se u dvorani Osnovne škole Vidovec od nedjelje, 7. siječnja do nedjelje 14. veljače 2018. godine.

Natjecanje se organizira u seniorskoj, juniorskoj, pionirskoj i veteranskoj konkurenciji. Titulu kod seniora brani Rudar 47, kad veterana također nogometaši iz Donjeg Ladanja, kod juniora najbolji je bio Varteks 1, dok su kod pionira prošle godine titulu osvojili nogometaši Varaždina.

Na lanjskom turniru nastupilo je tridesetak klubova s 55 momčadi, a ove godine organizator očekuje da će premašiti tu brojku. U dosadašnjih 12 izdanja nastupilo je 746 momčadi s više od 8950 natjecatelja.

Na adrese klubova poslane su pismene ponude s pozivom za sudjelovanje na turniru, a na Facebook stranicama turnira objavljivat će se materijali i propozicije za natjecanje, a u kasnijim fazama rasporedi i rezultati natjecanja. Prijave su moguće i na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kotizacije po momčadi iznose 600 kuna za veterane i seniore i po 300 kuna za pionire i juniore, a prijave su moguće do 4. siječnja.