Dijelimo 2x2 ulaznice za subotnji prvenstveni susret Varaždina i Osijeka II Foto: Krešimir Đurić

Dijelimo 2x2 ulaznice za subotnji prvenstveni susret Varaždina i Osijeka II

| 18.4.2019. u 12:43h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina će u subotu od 16 sati i 30 minuta na stadionu Varteksa igrati susret 21. kola Druge HNL protiv momčadi Osijeka II.  Ovaj susret za varaždinsku momčad dolazi nakon pobjede nad drugim sastavom Dinama u Zagrebu, u situaciji kada se sastav trenera Branka Karačića nalazi na drugom mjestu tablice s bodom manje od vodećeg Šibenika.

Eventualnom pobjedom nad drugim sastavom Osijeka Varaždin bi barem do utorka bio prvoplasirana momčad Druge HNL, s obzirom da će Šibenik svoj susret u sklopu 21. kola odigrati u utorak, 23. travnja, i to u gostima protiv Lučkog.

Nogometni klub Varaždin i Varaždinske vijesti još jednom vas ove sezone nagrađuju s dva puta po dvije ulaznice za lijevi dio zapadne tribine stadiona Varteksa. Da bi bili u konkurenciji za besplatne ulaznice dovoljno je da na našoj facebook stranici u komentarima tagirate osobu s kojom želite ići na subotnju utakmicu.

Dobitnike ulaznica odabrat ćemo slučajnim odabirom, imena dobitnika objavit ćemo sutra u petak, 19. travnja, u večernjim satima, a ulaznice će se moći podići na blagajni stadiona kod lijevog dijela zapadne tribine stadiona Varteksa.