Bojan Bogdanović Foto: HKS

VIDEO: Dijelimo 2x2 ulaznice za košarkašku utakmicu Hrvatske i Slovenije u Areni Varaždin

| 31.8.2018. u 19:01h | Objavljeno u Sport

Hrvatska košarkaška reprezentacija će u Areni Varaždin sljedeće srijede, 5. rujna, u 20 sati protiv europskih prvaka Slovenije odigrati svoju prvu službenu utakmicu u Varaždinu još od davne 1999. godine kada su odigrali pripremnu utakmicu protiv Makedonije, a Varaždinske vijesti će uz pomoć Košarkaškog saveza Varaždinske županije nagraditi dva sretna čitatelja s po dvije ulaznice za ovaj festival košarke.

Dovoljno je da na našoj Facebook  stranici o ovom članku tagirate osobu s kojom želite otići na utakmicu, nakon čega ćemo nasumično izabrati dva dobitnika, a pobjednike ćemo objaviti u subotu popodne, 1. rujna, na stranicama Varaždinskih vijesti.

Napomenino još jednom, da ćete na utakmici imati priliku gledati velike NBA igrače poput Darija Šarića koji će ove sezone biti jedan od favorita za ulazak u finale najjače lige na svijetu sa svojim Philadelphijom 76ersima te Bojana Bogdanovića koji igra za Indianu Pacerse, također jedne od tihih pretendenta za NBA finale. Prijateljska utakmica reprezentacije dolazi uoči važnih susreta protiv Litve 14. rujna i Poljske 17. rujna, u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini.

Najavu utakmice pogledajte u našem videu.

Video sadržaj