Varaždin i Međimurje još se nisu sastali ove sezone u prvenstvu, ali su odigrali prijateljski susret uoči početka ove sezone Foto: Dražen Novosel

Dijelimo 2×2 ulaznice za sutrašnji Kup susret Varaždin - Međimurje

| 25.9.2018. u 10:20h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Sutra, 26. rujna, na stadionu Varteksa, od 18 sati igrat će se susret 1/16 finala hrvatskog Kupa između dvije drugoligaške momčadi - Varaždina i Međimurja.

Za varaždinski sastav Kup dolazi nakon što su prošli petak u Zagrebu izgubili prvenstveni susret od sastava Kustošije, dok je momčad Međimurja u nedjelju gostovala u Bijelom Brdu kod BSK-a, gdje je također pretrpjela poraz.

Varaždin i Međimurje još se nisu sastali ovog prvenstva, njihov je susret na rasporedu 26. listopada u Čakovcu, u sklopu 10. kola, no ove su dvije momčadi, uoči prvenstva, odigrale prijateljski susret na stadionu u Čakovcu,koji je završio bez golova.

Varaždinske vijesti i Nogometni klub Varaždin dijele 2×2 ulaznice za sutrašnji Kup susret. Dovoljno je da na našoj Facebook stranici na objavi ovog članka tagirate osobu s kojom namjeravate otići na utakmicu, a mi ćemo slučajnim odabirom izabrati dvije osobe koje će u srijedu ići besplatno pogledati susret na stadionu Varteksa.

Dobitnike ulaznica objavit ćemo sutra, 26. rujna, u prijepodnevnim satima na našem portalu. Ulaznice su lijevi dio zapadne tribine stadiona Varteksa, a moći će se preuzeti uoči početka utakmice na blagajni na sjevernom ulazu u stadion Varteksa, pored caffe bara Kontra.