Sloboda (ŠN) je pobjedom protiv Udarnika 32 3:1 ostvarila svoju drugu pobjedu sezone Foto: Mario Šamec

Derbi Sračinca i Dinama (B) završio golijadom bez pobjednika

| 17.4.2016. u 19:06h | Objavljeno u Sport

U Sračincu se odigrao derbi susret skupine Zapad Druge županijske nogometne lige između istoimenog domaćina i Dinama iz Babinca koji je na kraju završio 4:4 bez pobjednika.

Bila je to uzbudljiva utakmica puna preokreta gdje su se obje momčadi izmjenjivale u vodstvu. Prvo su poveli gosti autogolom Patrika Kuhara u 8. minuti. Nakon toga je uslijedio preokret domaćina autogolom Danijela Habjanića u 15. minuti te pogotcima Danijela Soldata u 40. i Franja Galekovića u 43. minuti. U drugom poluvremenu gosti rade svoj preokret pogotcima Nikole Malčeca u 52., Danijela Habjanića u 55. i Nikole Tarodija u 61. minuti. Bila je treća minuta sudačke nadoknade i 4:3 za goste, kada za konačno izjednačenje zabija Antonio Vrček.

U derbiju začelja, Omladinac je uspio pobijediti Majerje 3:2 čime su sada bodovno izjednačeni na zadnjem mjestu, a Vratno je kod kuće svladalo Vindiju 3:1.

U skupini Istok, vodeća Budućnost je upisala pobjedu na gostovanju kod Poleta (T) 2:1, Mladost (Vž) je pobjedom kod Zagorca 3:0 vratila drugo mjesto na tablici, Sloboda (ŠN) se pobjedom 3:1 protiv Udarnika 32 približila Zagorcu i Trnju na samo jedan bod, a Beretinec je dobio Mladost (VT) 1:0.