Danas utakmice četvrtfinala na 30. malonogometnom turniru Ožujsko kup Novi Marof 2017.

| 14.1.2017. u 11:30h | Objavljeno u Sport

Pred nama je najuzbudljivi dan na 30. po redu jubilarnom, tradicionalnom malonogometnom turniru Ožujsko kup Novi Marof 2017, jer se igraju utakmice četvrt finala i samo pobjednici idu dalje u lov na novčani fond nagrada od 30 tisuća kuna,te druge vrijedne nagrade.  U završnici su ostale najbolje ekipe koje sudjeluju na turniru i nije bilo većih iznenađenja u dosadašnjem tijeku turnira.

U prvoj utakmici sastat će se Hudek trgotrans i Art metali Junajted. Bit će to zasigurno jedna nadasve krajnje neizvjesna utakmica u kojoj će Hudekovo društvo: Korpar, Hanžić, Strabić,Piskač, Lukavečki, Možanić,Belcar i možda još pokoje poznato ime s malonogometnih turnira igrati protiv dobro uigrane ekipe Art metala Junajted za koji redom igraju bivši Varteksovci: Dreven, Gluhak, Šimek, Drožđek, Malnar, Šivak, Kokotec, Glavica,Sačer, Težak, Golenja.

Ni u drugoj utakmici nema favorita gdje se sastaju Big Beng iz Zagreba i MNK Črešnjevo. Vidjet ćemo mogu li zagrebački dečki Božićković. Krešo, Iveković, Lončar, Krsnik, Levanić, Stojanović predvođeni iskusnim Šekrstom protiv brojne ekipe Črešnjeva, koja je u Varaždinu izgubila i vjerojatno sve nade polaže u Novi Marof. Među inim za Črešnjevo igraju S., M i Martin Slunjski, Ro. i Re. Punčec, Šinjori, Margetić, Sokser, Kostelac, Krasniqi, Golubar i Hojski.

U trećoj utakmici će se sastati Industrijski podovi Ropox& Oštrek gradnja i Pekara Prišćan &CB Bolji život iz Konjšćine, koji su nakon raspucavanja penala protiv ŠD Remetinca uspjeli izbori put među osam najboljih. Za ove prve igraju Valentić, Kolarić Šestak, Slunjski, P Rog, Marić, Cvek, Galoši – većinom igrači trećeligaša Varaždina, dok za “pekare” igraju M Priščan, Pluščec, Sedak, Labaš, Vidović-Popek, Mijatović, Kveštek i Gorički.

U posljednjoj utakmici četvtine finala igrat će Baška Boys iz Zaboka, jedna od najsimpatičniijh i najstalnih ekipa koje dolaze u Novi Marof i Caffe Elf&Arena iz Novoga Marofa ( prošlogodišnji pobjednici). Vidjet ćemo kako će se dečki iz Zaboka : Kos, Mihalinec, Vančina, Deak, Bončec, Škrlec, J i R. Tisanić, Fio, Malarić i Turk nositi s ovogodišnjim pobjednicima Kutije šibica. Naime za Caffe Elf&Arenu igraju : Pavlić, Kanjuh, Zeko, Pavlović, T Harmicar, Hasija, Adel el Saleh, Maloča, D Petrić, K Horvatić, Skorin, a za očekivati je da će se i oni u nastvku pojačati s još kojim potnatim haklerom.

 

PAROVI ČETVRTFINALA

16,00 A HUDEK TRGOTRANS – ART METALI JUNAJTED
17,00 B BIG BENG – MNK ČREŠNJEVO
18,00 C IND.PODOVI ROPOX&OŠTREK GRADNJA – PEKARA PRIŠĆAN&CB BOLJI ŽIVOT
19,00 D BAŠKA BOYS ZABOK – CAFFE ELF&ARENA

 

RASPORED ZA NEDJELJU, 15.01.2017.

10,00- 16,00 KUP MLADE NADE – UZRAST U 14

16,00 REVIJALNA UTAKMICA ŽENSKIH EKIPA :
ŽMNK NOVI MAROF- ŽNK LEPOGLAVA
17,00 PRVA UTAKMICA POLUFINALA ( A-B )
18,00 REVIJALNA UTAKMICA :
MNK GREBENGRAD ’92 – ŠRD REKREATIVO
19,00 DRUGA POLUFINALNA UTAKMICA ( C-D )

FINALE, SUBOTA, 21.01.2017.G.