Danas će se od 17 sati igrati utakmice osmine finala Kupa ŽNS-a

| 5.9.2018. u 09:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Danas će se igrati utakmice osmine finala Kupa Županijskog nogometnog saveza. Županijski drugoligaš varaždinska Mladost će u Biškupcu ugostiti četvrtoligaša, ludbrešku Podravinu, četvrtoligaš Bednja će u Beletincu dočekati županijskog prvoligaša momčad Plitvice iz Gojanca, županijski prvoligaš Drava će u Svetom Đurđu biti domaćin četvrtoligašu Nedeljancu, a u Tužnom će se sastati županijski prvologaš,i domaćin Sloboda i Polet iz Tuhovca.

Drugoligaš Varaždin će na stadionu Varteksa ugostiti županijskog prvoligaša momčad Ivančice iz Ivanca, županijski prvoligaš Plitvica će u Selniku igrati sa četvrtoligašem varaždinskom Varteksom, županijski prvoligaš Vinica će ugostiti županijskog drugoligaša, sastav Beretinca,  a u Margečanu će domaći županijski prvologaš Mladost dočekati četvrtoligaša, sastav Jalžabeta.

Svi će susreti početi u 17 sati. Ukoliko će nakon regularnog dijela utakmice rezultat biti neriješen pobjednik će se odlučiti izvođenjem jedanaesteraca. Utakmice četvrtfinala županijskog Kupa na rasporedu su 3. listopada, dok će se polufinale i finale županijskog Kupa igrati u proljetnom dijelu sezone,2019. godine.