Kapetan Jurica Vidaček predvodit će varaždinsku momčad u nadmetanju sa slavnim rumunjskim klubom Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi večeras protiv Steaue u varaždinskoj Areni

| 2.9.2018. u 12:19h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Momčad GRK Varaždina 1930, koja je ove sezone jedan od hrvatskih predstavnika u EHF Kupu, će večeras u 19 sati u varaždinskoj Areni, odigrati prvi susret 1. kvalifikacijskog kola EHF Kupa protiv rumunjske Steaue iz Bukurešta. Uzvrat je na rasporedu u nedjelju, 9. rujna u 17 sati u glavnom rumunjskom gradu.

Svlačionicu Dabrova je u odnosu na lani napustilo 5 igrača, a došao je, za sada, samo pivot Pedić, dosadašnji igrač Medveščaka, koji večeras neće biti u sastavu. Novi je i trener, Siniša Radujković.

- Iskusna su momčad, koja u svojim redovima ima dva reprezentativca, Stefana Vujića, bivšeg igrača PPD Zagreba i reprezentativca Srbije i Marina Vegara, nekadašnjeg igrača Nexea i reprezentativca BiH. Lani su bili drugi u nacionalnom prvenstvu i vodili su praktički do samog kraja borbu za naslov s Dinamom, a osim što će igrati EHF Kup sudjelovat će i u SEHA ligi. Očekuje nas vrlo težak suparnik - naglasio je kapetan Dabrova Jurica Vidaček.

S pripremama za novu sezonu varaždinski su rukometaši počeli 1. kolovoza.
- Odradili smo dobre pripreme, iza nas je sedam pripremnih susreta i bit ćemo na 90 posto pripremljenosti, tako da taj segmnent ne bi smio utjecati na ishod utakmice, međutim, u prvom ćemo susretu vidjeti kakva je naša kvaliteta u odnosu na suparnika , nakon čega ćemo znati čemu se možemo nadati - naglasio je Vidaček.

Kapetan Dabrova poziva ljubitelje rukometa da večeras dođu u dvoranu na Dravi.
- Najbitnije je da nas ljudi podrže svojim navijanjem. Istina je da smo pomlađeni u odnosu na lani, ali motiva, volje i želje neće nedostajati. Cilj nam je da se pokažemo u što je moguće boljem svjetlu, nećemo se predati unaprijed, već idemo odigrati sa srcem- zaključio je kapetan Jurica Vidaček.