Kapetan Dabrova Jurica Vidaček bio je među učinkovitijim igračima na susretu sa 7 postignutih golova Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi u varaždinskoj Areni zasluženo pobijedili europske Veprove

| 19.10.2017. u 19:37h | Objavljeno u Sport

U susretu 4. kola Premijer rukometne lige večeras je u dvorani na Dravi momčad GRK Varaždina 1930 zasluženo pobijedila momčad Dubrave iz Zagreba rezultatom 34:29, poluvrijeme 18:13.

Domaćin je odigrao jako dobru utakmicu, a bio je u vodstvu od prve minute. Doduše Dubrava je mogla prva povesti, ali je sedmerac Kelemenu vratar Špikić obranio. U porvom djelu jako su dorbu igru pružili kapetan Jurica Vidaček i Bruno Vili Zobec, koji su nastavili pogađati mrežu Dubrave, a u nastaku susreta razbranio se i vratar Mešrić, koji je na kraju imao 10 obrana, dok je Špikić pridoao dvije i to obje s linije sedam metara, a u realizaciji su se priključili i ostali igrači domaćeg sastava.

Početkom drugog dijela uslijedila je kraća kriza kod domaćina, što su Veprovi iskoristili i smanjili rezultatski zaostatak, ali više od toga nisu mogli. Kod Dabrova najučinkovitiji su bili Vidaček i Zobec s po sedam golova, a pet su pridodali Filip Glavaš i Jakov Vrdoljak, a kod gostiju Ivan Vida postigao je osam golova.Dabroi

Ovom su pobjedom Dabrovi nakon 4. kola zasjeli na prvo mjesto tablice Premijer lige, a u subotu će biti gosti vinkovačke Spačve.