Dvorana u Graberju bit će mjesto odigravanja večerašnjeg susreta Dabrova i Sesveta, utakmice s velikim značajem za domaćina Foto: Krešimir Đurić

Dabrovi u Graberju protiv Sesveta za vodeće mjesto u Premijer ligi

| 18.11.2017. u 09:23h | Objavljeno u Sport

Nakon sjajne pobjede u prošlom kolu u gostima nad sastavom Karlovca 33:31, momčad GRK Varaždina 1930 večeras će u dvorani u Graberju od 18 sati u sklopu 8. kola ugostiti momčad Sesveta. Bit će to važba utakmica za Dabrove, koji bi pobedom nad večerašnjim suparnikom opet mogli preuzeti prvo mjesto na tablici Premijer lige, nakon poraza do ovog kola vodeće Dubrave u gostima kod Umaga.

- U Karlovcu smo koristili napad 7 na 6 što je domaći sastav iznenadilo, jer oni igraju svoju obranu 3-2-1 i mislim da smo postigli sigurno deset golova u igri 7 na 6. Bilo je to taktičko iznenađenje za Karlovac, a osim toga imali smo i disciplinu u napadu, što se vidi i po 33 postignuta gola u gostima. Kada ova ekipa odigra kolektivno i na nivou onda možemo očekivati lijepe stvari, kao što je bilo u Karlovcu - rekao je trener GRK Varaždina 1930 Željko Čagalj.

Bila je to četvrta pobjeda Dabrova ove sezone, koji imaju 9 bodova, a u klubu se nadaju da će večeras, uz pomoć publike, u preuređenom Graberju, doći i do pete pobjede ovog prvenstva i prvog mjesta na tablici nakon 8. kola.

 - Liga je pokazala da kada imaš loš dan i nisi sto posto u utakmici onda slijedi iznenađenje, odnosno poraz. Moramo Dobro smo se pripremili za susret i moramo odigrati najozbiljnije moguće. Ako ćemo odigrati u okviru naših kapaciteta logično je da smo favoriti, ali to treba potvrditi i na terenu - zaključio je Čagalj.