Dabrovi sa Zametom u dvorani na Dravi u posljednjem domaćem susretu ove sezone

| 31.5.2017. u 13:20h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 9., predposljednjeg kola Premijer lige za ostanak momčad GRK Varaždina 1930 će danas od 18 sati u dvorani na Dravi ugostiti momčad riječkog Zameta. Dabrovima, koji su već prije riješili sve brige oko ostanka u Premijer ligi i sljedeće sezone, današnji susret dolazi nakon dva uzastopna poraza, do kojih je posljednji bio u nedjelju u Poreču gdje ih je istoimeni domaćin pobijedio rezultatom 36:28 (17:12). Glavni razlog nedjeljnog poraza bila je motivacija kod igrača.

- Igrače sam hvalio skoro dva mjeseca, naglašavajući da imaju dobru radnu etiku, a ovo što nam se sada događa mi se ne sviđa, jer kada imamo situaciju da moramo spasiti živu glavu tada se motiviramo, a kada trebamo nešto odgovorno raditi tada nas nema nigdje. Željko Čagalj neće biti u Varaždinu da bi se momčad borila za ostanak, Varaždin želi kroz par godina igrati SEHA ligu i moramo uspostaviti kriterije u kojima sve mora prštati od motiviranosti - naglasio je trener Dabrova Željko Čagalj.

Želja mu je da se momčad od varaždinskih navijača oprosti pobjedom.

- Danas očekujem pravi pristup i dat ću sve od sebe da svoju želju prenesem na momčad i da ostvarimo pobjedu - zaključio je Čagalj.