Članovi BK Medonja, ekipnih pobjednika hrvatskog Kupa

Članovi BK Medonja osvajači ekipnog hrvatskog Kupa

| 25.9.2017. u 12:29h | Objavljeno u Sport

Bowlingaši BK „Medonja“ iz Varaždina novu sezonu otvorili su na najbolji mogući način, osvajanjem ekipnog kupa Hrvatske. To je najveći uspjeh varaždinskog bowling kluba ostvaren odličnim nastupom na natjecanju na kuglani u Trgovačkom centru Lumini.

Ekipa BK Medonja u sastavu Ivan Kreš, Leo Klobučarić, Igor Kolarić, Dimitrije Kolarić i Željko Horvatić dobrom taktikom i inspirativnim nastupima došla je do velikog trofeja. Nakon kvalifikacija ekipa Medonje završila je na 2. mjestu iza B.K. "Nomad", a ispred B.K. "Zapad" i B.K. "TNT 1"

U polufinalnom  susretu odigrala se prava drama jer je susret odlučen tek u devetom okviru i to promašajem "spare" suparničkog igrača Jelenčića pa se ekipa Medonje izborila za finale s tek 11 čunjeva prednosti.

Finale sa renomiranom ekipom B.K. "Zapad" nije ponudilo neizvjesnost jer se varaždinska momčad već nakon petog okvira odvojila na više od 100 čunjeva razlike, pa je ostatak utakmice završen rutinski.

Veliki uspjeh varaždinskih bowlingaša najbolja je najava sezone koja se nastavlja već u nedjelju u Zagrebu prvim kolom Prvenstva Hrvatske.