Zajednička slika sudionika turnira s Goranom Ivaniševićem Foto: TK Varteks

Cindrić i Adlašić do naslova na Vindi kupu, Goran Ivanišević pratio sina do naslova u parovima

| 24.6.2017. u 13:12h | Objavljeno u Sport

Rebeka Cindrić članica TK Varteksa osvojila je naslov u pojedinačnoj konkurenciji i konkurenciji parova na turniru Vindi kup za dječake i djevojčice do 12 godina, kojeg je organizirao TK Varteks, dok je Denisu Adlašiću iz TK Varaždina 1181 pripao naslov u pojedinačnoj konkurenciji kod dječaka.

Cindrić je do naslova u pojedinačnoj konkurenciji došla pobjedam protiv Lane Preis (Zlatar) 6:4 i 6:1, Vini Cecelje (Varaždin 1181) 6:1 i 6:1, dok je u finalu svladala Doris Držanić (Terra). U konkurenciji parova, do naslova je došla uz Leu Hiršzon, također igračicu Varteksa. U polufinalu su svladale Lanu Preis i Martu Vukić (Ponikve) 6:2 i 6:2, dok su u finalu pobijedile Vini Cecelju i Petru Palikuću (Iteam) 6:2 i 6:1. Adlašić je naslov osvojio svladavši Dominika Sabolića (Ponikve) 6:1 i 6:0, Roka Babića (Franjo Punčec) 6:2, 1:6 i 6:2, a u finalu domaćeg igrača Tomu Vertuša (Varteks) 6:4 i 6:2.

U konkurenciji parova, naslov je pripao Emanuelu Ivaniševiću (Zagi), sinu ponajboljeg tenisača u hrvatskoj povijesti Gorana Ivaniševića koji je posjetio Varaždin i pratio sina na turniru, te Roku Babiću.