Članice Brava nastavile su sa zapaženim rezultati na europskim nastupima

Cheerleadersice varaždinskog Brava zlatne i srebrne na Otvorenom prvenstvu Njemačke

| 6.12.2016. u 20:40h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Varaždinski Cheerleading klub Bravo nastavlja s vrlo zapaženim nastupima po Europi. Nastupile su na Otvorenom prvenstvu Njemačke u Goppinenu i pokazale da Varaždin ima što pokazati na međunarodnoj cheerleading sceni.

U kategoriji grupnih akrobacija (group stunt) ekipa Brava u sastavu Lucija Rešetar, Ana Vučaj, Klara Petric i Hana Hrešč osvojile su prvo mjesto, a u kategoriji grupnih navijačkih koreografija  (Cheer All Girl) drugo mjesto.

- Klupsko putovanje sa 36 djevojčica na natjecanje u Njemačku organizacijski i financijski je vrlo zahtjevno. To uspijevamo jer postoji velika želja i entuzijazam kod naših djevojčica ali i roditelja koji su stalna potpora. Osim ovih dobrih rezultata na natjecanju moramo se pohvaliti i "osvajanjem" najvišeg crkvenog zvonika na svijetu, a to je zvonik katedrale u Ulmu (161m), rodnom gradu Alberta Einsteina. Natjecanje u Njemačkoj moglo se pratiti preko live streema, što je dokaz dobre organizacije i visokog ranga natjecanja - naglasila je Dunja Ščapec voditeljica kluba Bravo.

- U narednom razdoblju planiramo natjecanja u Sloveniji, gdje redovito imamo dobre rezultate. Ove godine ćemo napraviti po prvi puta cheerleading natjecanje varaždindskih osnovnih škola za što već imamo podršku grada. Za kraj godine, 17. prosinca u 11 sati, u dvorani Strukovne škole organiziramo „Novogodišnju cheerleading čestitku“, završnu priredbu  naših cheerleadersica. Na priredbi će nastupiti i naši prijatelji iz plesnog kluba Lana i „break danceri“ Dine Vinceković. Pozivamo prijatelje, sponzore i simpatizere i one koji će to tek postati da dođu i da  pljeskom nagrade nastupe naših cheerleadersica - zaključila je Dunja Ščapec.