Četvrta uzastopna pobjeda Vidovca za četvrto mjesto tablice

| 30.10.2017. u 11:48h | Objavljeno u Sport

Nakon prošlotjedne treće uzastopne pobjede, rukometaši Vidovca tijekom vikenda su stigli i do četvrte uzastopne pobjede, svladavši uvjerljivo na domaćem parketu Novu Gradišku, a i iduće kolo igraju na domaćem parketu.

Lani su vidovečki rukometaši imali velikih problema s Novom Gradiškom, pobijedivši kod kuće s tek jednim golom prednosti, no ove sezone je na kraju razlika iznosila čak 18 golova. Mora se priznati da je ove godine Nova Gradiška u nešto promijenjenom sastavu, a u ovih šest dosadašnjih kola nisu ubilježili ni boda.

A sve je bilo jasno već na samom početku, kada je Vidovec poveo 7:1. Prednost je to koju Vidovec više do kraja utakmice nije propuštao, već samo povećavao, i brojka se na kraju zaustavila na 18 golova prednosti (42:24). Već drugu utakmicu zaredom prinova Tomislav Hirš najbolji sa sedam golova, a posebno može radovati povratak na parkete Teodora Kelemena, koji se više od godinu dana oporavljao od ozljede te se vratio s četiri pogotka.

Po pet su golova postigli Jeftić, Trojko, i Pajić, koji je zaigrao nešto više minuta, i dobro iskoristio minutažu. U redovima gostiju najefikasniji su bili Orelj i Ćosić. Ovom pobjedom Vidovec se popeo do odličnog četvrtog mjesta tablice, a i sljedeću utakmicu igra na domaćem parketu. U subotu (4. studenog), s početkom u 19 sati, u goste Vidovcu dolazi Đakovo.

Vidovec – Nova Gradiška 42:24 (21:13)

Vidovec – Grd, Dobobivčnik 4, Zrinski 1, Jeftić 5, Trojko 5, M. Melnjak, Štefičar 4, Pajić 5, Goričanec 3, M. Matučec, Kelemen 4(1), Hirš 7, Hajsok 4. Trener: Igor Senečić.

N. Gradiška – Vidović, Bušić 2, Orelj 9(3), Mihić, Barun, Akmačić, Zaužel 3, Ivanišević, Ćosić 6, Vladimir, Buden, Jerković 1, Marijanović, Špoljarić 1. Trener: Ivan Sertić.