Ania Žufić (lijevo) osvojila drugo mjesto u Premanturi Foto: BK Maraton Kreidler

Četiri postolja i tri vodeća mjesta u Kupu Hrvatske za Maraton Kreidler

| 8.4.2017. u 10:35h | Objavljeno u Sport

Biciklistički klub Maraton Krediler iz Novog Marofa sudjelovao je protekli vikend 1. i 2. travnja na utrkama u Premanturi nedaleko od Pule. Prvi dan je bio na rasporedu „21. XCO Premantura Rocky Trail“ koji se je bodovao i za XCO Kup Hrvatske, dok je drugi dan bio na rasporedu maraton 4. XCM Kanjenjak Rocky Trail koji se je bodovao za XCM Kup Hrvatske.

Prvi dan u kategoriji veterana A, Velimir Čonkaš zauzeo je ukupno 15. mjesto, dok je Branimir Šafran bio 20. od 32 natjecatelja. U kategoriji sport, Ivan Ružman zauzeo je 2., a Dragan Mihalec 11. mjesto. U kategoriji hobby, Božo Jalšovec zauzeo je 16. mjesto. U kategoriji do 17 godina, Timotej Kocen bio je 8., Stjepan Hunjak 9., a Mirko Budimlić 25. radi tehničkih problema. U kategoriji do 17 godina žene, Laura Horvat bila je 8. U kategoriji juniora, Josip Meštrić zauzeo je 18. mjesto, dok je Ania Žufić bila 4. kod juniorki. Matija Meštrić je u kategoriji elite zauzeo 91. mjesto radi tehničkih problema. Od rezultata unutar Kupa Hrtvatske svakako treba izdvojiti da Maraton Kreidler ima čak 3 vodeća vozača, a to su Kocen, Žufić i Ružman, svaki u svojoj kategoriji.

Drugi dan, Čonkaš je zauzeo 20. mjesto u kategoriji veterana A, Ružman je u kategoriji sport bio 5., a Mihalec 8. Kod juniora, J. Meštrić radi tehničkih problema je bio 23., a kod juniorki Žufić je zauzela je 2. mjesto. U kategoriji do 17 godina, Hunjak je bio 3., Kocen 4., a Budimlić radi tehničkih problema 15., dok je Horvat zauzela 3. mjesto.

Laura Horvat

Stjepan Hunjak

Označeno u