Borna Jagetić Foto: TK Varaždin 1181

Borna Jagetić izborio finale na Babolat Zagi kupu, Rebeka Cindrić zaustavljena u polufinalu

| 14.3.2018. u 08:35h | Objavljeno u Sport

U Zagrebu se održao Babolat Zagi kup za tenisače i tenisačice do 14 godina, na kojemu je najbolji rezultat od varaždinskih predstavnika ostvario Borna Jagetić iz TK Varaždina 1181 izborivši finale tog turnira.

Borna nije bio nositelj na ovom turniru i redom je pobijeđivao Jakova Halambeka (TK Rally) u osmini finala s 6:1 i 6:1, u četvrtfinalu je iznenadio prvog nositelja na turniru Viktora Bobana (TK Medveščak) sa 6:2 i 7:5, u polufinalu je bio bolji od četvrtog nositelja na turniru Maxa Ivana Horvatića (TK Ponikve) sa 6:2 i 6:2, dok je u finalu ponestalo snage te je izgubio od trećeg nositelja Noe Kljajića sa 6:1 i 6:1.

Na turniru je u ženskoj konkurenciji nastupila Rebeka Cindrić iz TK Varteksa i zaustavljena je u polufinalu. Rebeka je bila prva nositeljica na turniru. U osmini finala je svladala Doris Držanić (TK Iteam) sa 6:1 i 6:1, a istim rezultatom je bila bolja od Lare Mažuran (TK Futures) u četvrtfinalu, dok je u polufinalu izgubila od Nore Knežević (TK Medveščak) sa 7:6, 1:6 i 1:6.

Vid Skenderović iz TK Varteksa je također nastupio na turniru, ali je zaustavljen već u prvom kolu.