Na otvorenju HK Sokol u Sračincu bili su hrvatski olimpijci Nenad i Neven Žugaj te načelnik Sračinca Božidar Novoselec Foto: Dražen Novosel

FOTO: Bivši hrvač Vindije Tonimir Sokol u Sračincu pokrenuo vlastiti klub

| 16.2.2017. u 21:08h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

 Bivši kapetan hrvača Vindije, a sada član aktualnog prvaka Petrinje, Tonimir Sokol danas je ostvario svoj san. U Sračincu je s radom počeo Hrvački klub Sokol, namijenjen mladima i rekreativcima.

- Ideja o pokretanju vlastitog kluba pojavila se nakon što sam uvidio da za mene nema mjesta u mom matičnom klubu i nakon nešto više od godinu dana, klub je počeo s radom. Zahvalio bih na velikoj pomoći načelniku općine Sračimec Božidaru Novoselecu, bez kojeg ne bih mogao otvoriti klub, kao i Hrvačkom klubu Lika koji su mi ustupili strunjaču na korištenje, a naravno želja je da klub uskoro ima i vlastitu strunjaču - rekao je Sokol, čiji klub djeluje u dvorani kod nogometnog igrališta NK Sračinec, površine oko 110 četvornih metara.

Na večerašnjoj prezentaciji hrvanja ,odnosno prvom treningu, kojim je Hrvački klub Sokol i službeno počeo s radom, gosti Tonimira Sokola bili su proslavljeni hrvatski hrvači, olimpijci Nenad i Neven Žugaj, a uz brojne zainteresirane žitelje prvom je treningu nazočio i načelnik općine Sračinec Božidar Novoselec.

Treninzi će u HK Sokol biti za djecu od 7 do 15 godina i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16.30 sati do 18 sati, a rekreativci mogu trenirati utorkom i četvrtkom od 20.30 sati do 22 sata. S njima će raditi Tonimir Sokol, koji će i dalje biti hrvač momčadi Petrinje.

Galerija slika