Treneri Bednje i Nedeljanca Saša Paska (lijevo) i Damir Maretić Foto: Dražen Novosel

Bednja danas dočekuje Nedeljanec u prvom polufinalnom susretu Kupa ŽNS-a

| 17.4.2019. u 08:57h | Objavljeno u Sport

Danas u 17 sati na igralištu Kod mosta u Beletincu, igrat će se prva utakmica drugog polufinalnog para Kupa ŽNS-a između dva četvrtoligaša, momčadi Bednje i Nedeljanca. Bednja je u Četvrtoj ligi skupina Čakovec - Varaždin puno bolje plasirana od Nedeljanca, ali oba trenera, Saša Paska i Damir Maretić, smatraju da nema izrazitog favorita kada je Kup u pitanju.

- Normalno je da smo favoriti na svom terenu i tako ćemo se danas i postaviti ali Kup uvijek sa sobom nosi svoju draž neizvjesnosti i nema papirnatog favorita već kvalitetu treba pokazati i na terenu. Pokušat ćemo steći prednost za uzvrat, što znači da priželjkujem bilo kakvu pobjedu. Ne znamo se braniti, ekipa smo koja igra napadački nogomet. U srijedu je prvo, a u Nedeljancu će se igrati drugo poluvrijeme polufinala i neće biti nikakvih kalkulacija - naglasio je trener Bednje Saša Paska.

- Planiramo, naravno, plasman u finale Kupa. Želja nam je u srijedu ostvariti što bolji rezultat, a,pod time, osim naše pobjede, smatram i neriješeni rezultat, a ako mislimo proći obavezno moramo postići gol. Bednja je bolje plasirana u prvenstvu, ali nije favorit u Kupu. Možda jesu blagi favoriti, ali u dvije ih utakmice možemo proći. U prvenstvu smo od njih dva puta minimalno izgubili, tako da očekujem dvije zanimljive utakmice i neka pobjedi bolji, a ne da odlučuju neke druge stvari oko terena - rekao je trener Nedeljanca Damir Maretić.