ASO Ponos u zadnjoj minuti do pobjede protiv Florijanića drugog dana 38. ZPV-a Foto: Spona

ASO Ponos u zadnjoj minuti do pobjede protiv Florijanića drugog dana 38. ZPV-a

| 20.12.2017. u 12:05h | Objavljeno u Sport

Nakon četiri seniorske i dvije veteranske utakmice prvog dana, jučer je s identičnim rasporedom nastavljeno 38. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu u Graberju uz pokoje rezultatsko iznenađenje.

Klesarstvo Martinčević & Q-Servis Benkus iz Novaka uvjerljivo je krenulo protiv Bake iz Gojanca, bilo je čak 6:0, a istaknuo se Jasmin Martinčević, dvostruki strijelac. Daleko je neizvjesnije bilo u drugoj utakmici dana između Fotexa i Višnjice. Fotex je poveo golom Šobaka, Višnjičani preokrenuli (Pintarić, Solina), a Šobak je sve vratio na početak (2:2), sve još u prvom poluvremenu. Tih 2:2 je bilo do dvije minute prije kraja, a onda je Dalibor Solina svojim drugim pogotkom donio tri boda Višnjici.

Črešnjevo je na krilima vjernih navijača na tribinama te Saše Hojskog na terenu slavilo 3:0 protiv Vidovca, a Hojski je postigao sva tri gola. Utakmicu večeri odigrali su krapinski ASO Ponos i Auto Florijanić iz Trnovca. Povratnik na varaždinski turnir nakon jedne godine pauze, ASO Ponos, slavio je s 2:1, u vrlo izjednačenoj utakmici. Švaljek je doveo Krapinčance u vodstvo u 4. minuti, sedam minuta kasnije izjednačio je Levatić, a pobjedu je Ponosu donio najbolji igrač lanjskog turnira (tad u dresu Škudara) Petar Bočkaj, tridesetak sekundi prije kraja.

Odigrane su i dvije veteranske utakmice. U prvoj je Bilikum petkom dugo lomio otpor FE Lacia, naime iako je od 3. minute bilo 1:0 (Horvat), taj je rezultat stajao sve do sredine drugog poluvremena. Tada je Vlahek zabio drugi, a onda je u posljednjoj minuti FE Lacio popustio u koncentraciji i primio još dva pogotka (Knežević, Vlahek) za konačnih 4:0. U drugoj pak je veteranskoj utakmici CB Sloboda vodila golom Novaka sve do pet minuta prije kraja, da bi u završnici Klub 45 preko dvostrukog strijelca Jajala i Blažija preokrenuo na 3:1 u svoju korist.

Magma Pan kup nastavlja se večeras, s novih šest utakmica.

Untitled1.jpg

Untitled2.jpg