Zbog interesa popusti u DANKüchenu još cijeli tjedan

V.V. | 20.2.2017. u 12:39h | Objavljeno u Sponzorirano

Brojni zadovoljni klijenti okupili su se u petak 18. veljače u varaždinskom DANKüchen studiju te uz kulinarski “show” i degustaciju odlične hrane proslavili prvi rođendan varaždinskog studija.


Velik interes

Specijalitete je za goste pripremala Doris Vlah, pobjednica prošlogodišnjeg “showa” 3-2-1 kuhaj, koja nam je otkrila kako je dobra i kvalitetna kuhinja najvažnija svakom kuharu. A upravo se DANKüchenove kuhinje odlikuju vrhunskom kvalitetom koju jamče i 25-godišnjom garancijom. Ovaj vodeći austrijski proizvođač kuhinja uspješno posluje već 50 godina, na hrvatskom je tržištu 10 godina, a godinu dana je u Varaždinu. Sudeći prema reakcijama klijenata ostat će tu još dugo. - Odlična je posjećenost u ovom našem rođendanskom tjednu, javilo nam se jako puno zadovoljnih klijenata s kojima održavamo srdačne odnose, ali i mnogo budućih klijenata - kazao nam je Matija Vukić iz DANKüchena te dodao kako će promotivni, rođendanski popusti trajati do daljnjega.
- Zbog velikog interesa i velikog broja upita odlučili smo produljiti trajanje promotivne akcije i pozivamo sve da nas dođu posjetiti u Optujsku 16 i bez obaveza pogledaju kakve proizvode nudimo i kako bi se oni mogli uklopiti u njihov životni prostor - kazao je Matija Vukić.


”Ključ u ruke”


Spomenimo, kako DANKüchen nudi kompletnu uslugu kod projektiranja kuhinje, od idejnog rješenja, izmjere i prilagodbe do nadzora. Uz to, rade i plan instalacija, a kupac dobiva kuhinju “ključ u ruke”, a 25-godišnja garancija jamči vam da u DANKüchen kuhinji možete opušteno kuhati.