Za vikend u Luminiju Sajam luka, špeka i kobasica

Sponzorirani članak | 21.11.2016. u 09:38h | Objavljeno u Sponzorirano

U subotu i nedjelju, 26. i 27. studenoga, u shopping centru Lumini održat će se Sajam luka, špeka i kobasica. U zabavnom programu koji oba dana počinje u 16 sati, nastupit će Ivica Pepelko, Gabrijela Hrženjak, Kristijan Petrović i Prvi srakarski tamburaši.

Sajam luka, špeka i kobasica gurmanima predstavlja suhomesnate proizvode spravljene po tradicionalnoj recepturi. Posjetitelji će sajam u trgovačkom centru Lumini moći obići u subotu i nedjelju, 26. i 27. studenoga, od 9 do 21 sat.

Iako izlagači stižu iz većeg dijela kontinentalne Hrvatske, posebno je zanimljiva ponuda mesnica i obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstva iz Podravine. Mesnica Oletić iz Varaždina već više od četiri desetljeća stvara tradicionalne proizvode među kojima su meso iz tiblice, obarene te kobasice za pečenje, ali i specijaliteti po ukusu lovaca – kobasice i pršut od divljači.

Lumini sajam 281729

Koprivničke suhomesnate proizvode predstavit će obrt Jagušić, a one slavonske i baranjske OPG Kraljik iz Belišća. S kvalitetom zagorskog mlijeka i mliječnih proizvoda posjetitelje će upoznati mini mljekara Veronika iz Desinića. Na štandovima će se naći i drugi proizvodi koje je dobro zimi imati na stolu, primjerice med i voćne rakije.

Na gastronomsku se ponudu Sajma luka, špeka i kobasica nadovezuje i prigodni zabavni program koji oba dana počinje u 16 sati. Voditelj Nenad Kumrić Charlie za posjetitelje je osmislio zanimljive priče i igre, a Kristijan Petrović Kiki zabavne nastupe u liku Slaveka. U glazbenom dijelu programa nastupit će Ivica Pepelko, Gabrijela Hrženjak i Prvi srakarski tamburaši.

Označeno u