Women'secret u Lumini donosi rublje za svaku suvremenu ženu

Sponzorirani članak | 25.10.2018. u 11:45h | Objavljeno u Sponzorirano

U Trgovački centar Lumini stiže Women'secret. Prodavaonica tog svjetski slavnog brenda donjeg rublja otvara se u petak, 26. listopada.

Riječ je o brendu koji odgovara na želje suvremene žene. Ona preferira proizvode po pristupačnim cijenama koji spajaju najnovije modne trendove, kvalitetu, slobodu izbora, senzualnost i udobnost.

Prva trgovina Women'secreta otvorena je 1992. godine, a svakom novom kolekcijom brend ugodno iznenađuje svoje kupce. Naime, svaka kolekcija je inovativna te predstavlja neodoljive pidžame, spavaćice, kupaće kostime i prateće dodatke.

Jesenska kolekcija pršti toplinom. S jedne je strane meki polarni flis, a s druge odjeća za spavanje u plavim i sivim tonovima sa zlatnim detaljima. Dašak strasti u hladne noći unose tropski i životinjski uzorci te modeli od crvenog satena.

Zahvaljujući širokoj lepezi proizvoda u novoj trgovini Women'secreta žene različitih ukusa mogu uvijek naći nešto za sebe. Mjesto je to na kojem će neke od njih pomisliti na nježno ušuškavanje u krevet, a druge poželjeti istaknuti svu svoju privlačnost.

Women'secret dio je Tendam grupe iz Španjolske koja obuhvaća brendove Springfield, Cortefiel, Pedro del Hierro i Fifty Factory. Njezina maloprodajna mreža broji preko dvije tisuće sto trgovina.

U povodu otvorenja trgovine u Trgovačkom centru Lumini Women'secret od petka, 26. listopada do četvrtka, 1. studenog svim kupcima daruje popust od 20% na cijeli asortiman.

Lumini_Womensecret_1.jpg

Lumini_Womensecret_2.jpg

Označeno u