NOVA SNIŽENJA U LUMINIJU Do 70% popusta u brojnim trgovinama Foto: Trgovački centar Lumini

NOVA SNIŽENJA U LUMINIJU Do 70% popusta u brojnim trgovinama

VV | 7.8.2019. u 12:44h | Objavljeno u Sponzorirano

Novi krug sezonskih sniženja donosi do 70% popusta u brojnim trgovinama u Trgovačkom centru Lumini. Uhvatite ljetne komade na odličnim popustima! U trgovinama Bershka, Sinsay, H&M, New Yorker i Women'secret možete uštedjeti do nevjerojatnih 70% na odabrane artikle. Pojedini vrući komadi u pola cijene čekaju vas, između ostalog, u trgovinama Sport Vision, C&A, Galeb, Europa 92, Benetton, Manilla i Tom Tailor, dok Galileo i s.Oliver časte sa 60% popusta na dio svog asortimana.

Na svoj shopping popis svakako stavite i kupnju obuće. Iskoristite do 50% popusta na odabrane artikle u trgovini Deichmann, 60% popusta u trgovini Planet obuća i Kopitarna te 40% popusta u Cicibanu. Po sniženim cijenama možete naći i modne dodatke, odjeću i obuću za djecu, kozmetiku te razne proizvode za vaš dom.

Za bezbrižan shopping pobrinula se igraonica Twister gdje do 15. kolovoza traje posebna akcija u sklopu koje 1 sat igre od ponedjeljka do petka stoji samo 10 kn, a uz to odobravaju 20% popusta na osnovne rođendanske pakete, od ponedjeljka do nedjelje.

Više svježih informacija o aktualnim sniženjima pronađite na web stranici www.lumini.hr.