Uskrsni sajam u Luminiju: Blagdani uz domaće proizvode

Sponzorirani članak | 18.4.2019. u 08:58h | Objavljeno u Sponzorirano

Uskrsni blagdani su pred nama, a time i vrijeme za Uskrsni sajam u Trgovačkom centru Lumini.

- Pozivamo vas da od 17. do 20. travnja posjetite Uskrsni sajam, pregledate šarenu proljetnu ponudu, iskoristite odlične popuste i dočekate blagdane uz proizvode iz domaće radinosti - pozivaju iz Luminija.

Lumini_uskrsni_sajam_6.JPG

Zavirite u trgovine koje za vas pripremaju posebne popuste i akcije, nabavite sve za blagdanski stol i uskrsno dekoriranje svog doma, a na Uskrsnom sajmu nabavite domaće mesne proizvode, voće i povrće, proljetno cvijeće i još mnogo toga.

Lumini_uskrsni_sajam_1.JPG

- Sigurni smo da će i ove godine najveća gužva biti na štandu mesnice Jagušić, no na Uskrsnom sajmu možete pronaći i domaće proizvode iz OPG Marija Popović, Inter-AG i OPG Davor Gotić. Slatke poklončiće i drvene igračke nabavite na štandu trgovačkog obrta Mirica Kukec, savjete za blagdansko uljepšavanje kod Young & Lovely, Oriflame i Infinity Nails & Beauty, dok rješenje za post blagdansko čišćenje svakako potražite kod Parnada - ističu iz Luminija.

Lumini_uskrsni_sajam_2.JPG

Iščekivanju uskrsnih blagdana se pridružuje i igraonica Twister koja sprema prigodne radionice. Nakon što su u srijedu mališani izrađivali uskršnje posudice za bojice, u subotu, 20. travnja od 13 sati mogu pokazati svoje umijeće u izradi dekorativnih pisanica, stoga dovedite djecu u Twister, a vi obavite kupovinu i nabavite sve potrebno za savršene blagdane pred nama.

Radno vrijeme tijekom uskrsnih blagdana

Na Uskrs trgovine i restorani u centru Lumini ne rade. Kafići u centru Lumini taj će dan raditi od 14 do 22, a kino CineStar od 15 sati do ponoći. Na Uskrsni ponedjeljak kino radi od 10 do 23 sata, a kafići, restorani i trgovine rade redovno radno vrijeme, osim trgovine Konzum koja je zatvorena. Lumini autobus na Uskrs vozi linije od 15 do 21 sati, dok na Uskrsni ponedjeljak vozi po redovnom redu vožnje.

Lumini_uskrsni_sajam_3.JPG

Lumini_uskrsni_sajam_4.JPG

Lumini_uskrsni_sajam_8.JPG

Lumini_uskrsni_sajam_11.JPG

Lumini_uskrsni_sajam_5.JPG

Lumini_uskrsni_sajam_15.JPG

Lumini_uskrsni_sajam_17.JPG