U petak Konzumova humanitarna akcija

Sponzorirani članak | 15.12.2016. u 11:24h | Objavljeno u Sponzorirano

Blagdansko raspoloženje sve se više osjeti u svakom kutku naših domova, a Konzumova božićna čarolija koja će do Božića obići 10 gradova diljem Hrvatske podsjetit će nas na ono bitno i pomoći da svi zajedno omogućimo drugima da osjete pravi božićni ugođaj.

Konzum već tradicionalno pomaže potrebite, a ovih blagdana je kroz kampanju “Volimo Blagdane jer volimo jedni druge” odlučio napraviti korak dalje i raširiti čaroliju blagdana u cijeloj zemlji, pretočivši tako poruku u djelo. Nakon što je obišla cijelu obalu i slavonske gradove Konzumova blagdanska kućica stiže u Varaždin gdje će na Franjevačkom trgu biti u petak od 12 do 20 sati.

- Sretni smo i zahvalni što je i naša udruga dio Konzumove božićne čarolije. Ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže u petak kako bi uživali u blagdanskom raspoloženju, ali i sudjelovali u donacijama - izjavila je Marina Kereša, predsjednica Udruge savjetovališta „Uz tebe sam“.

Varaždin je tako deveta od ukupno deset lokacija koje će tijekom adventa obići Konzumova kućica, a Udruga savjetovališta „Uz tebe sam“ deveta od ukupno deset lokalnih ustanova kojima će se donirati sredstva prikupljena u ovoj blagdanskoj akciji.

Kako bi se pobrinuli da sredstva dođu do onih kojima je stvarno potrebno, odluku o udrugama kojima će sredstva biti donirana donijeli su sami zaposlenici Konzuma.

Svatko je u svom gradu predložio kome će se uručiti donacija koju će se prikupiti akcijom “Volimo blagdane jer volimo jedni druge”.

Dok su se zaposlenici pobrinuli da donacije stignu u prave ruke, u Konzumu su pobrinuli da osmijehe onih koji poklone primaju vide u cijeloj Hrvatskoj.

- Pridružite nam se ovog petka 16. prosinca u Varaždinu u Konzumovoj blagdanskoj kućici kako bismo zajedno proširili čaroliju blagdana i učinili ih posebnima onima kojima je najpotrebnije. Sudjelujte u humanitarnoj akciji “Volimo blagdane jer volimo jedni druge” kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna, a sve što prikupimo donira se Udruzi savjetovališta „Uz tebe sam“ - poručuju iz Konzuma.