U Minervi otvoren fitness centar s najmodernijom opremom

Sponzorirani članak | 18.1.2018. u 12:36h | Objavljeno u Sponzorirano

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice svoju djelatnost prezentira kroz usluge medicinske rehabilitacije i zdravstvenog turizma.

Sastavni dio kompleksa Specijalne bolnice je objekt Minerva u kojem djeluje moderno opremljen Centar zdravlja Minerva Medica. Uz postojeće usluge medicinskog wellnessa, za posjetitelje je otvoren Fitness centar s najmodernijom opremom za fitness. Za postizanje željenih rezultata i odabir najkvalitetnijih programa zadužen je tim stručnjaka kojeg čine prof. Saša Kožić i prof. Krešimir Horvat, obojica s višegodišnjim iskustvom rada u rekreaciji. Vrhunski opremljena multifunkcionalna dvorana sadrži cardio zonu s trakom za trčanje, veslačkim ergometrom, orbitrekom, sjedećim biciklom i spinning biciklom renomirane marke Kettler. Ostala ponuda sadrži TRX trake, medicinske lopte, bučice, girje, balans ploču, elastične trake te multifunkcionalnu spravu Kettler Kinetic System.

Fitness centar sadrži sve potrebno za jedan kvalitetni funkcionalni trening. Svi zaljubljenici u zdrav život i sport mogu u ugodnom ambijentu pronaći najbolji program za sebe.

Umirovljenici i studenti imaju povoljnije cijene programa, a mogući je individualni trening tj. trening s trenerom u trajanju od 60 minuta. Fitness centar je na raspolaganju svakodnevno, osim nedjeljom i blagdanom. Posebnost fitness centra je što je sastavni dio wellness zone pa tako možete prije ili poslije treninga uživati u bogatoj ponudi wellness usluga, npr. rimske masaže ili aromamasaže.

Detaljnije informacije možete saznati u Fitness centru radnim danom od 8:00 do 20:00 sati, subotom od 8:00 do 16:00 sati te telefonski na 042 630 465. Ukoliko vam je jedna od novogodišnjih odluka zdravi život i kretanje, tada je posjet Fitness centru Minerva Medica baš za vas. Obratite nam se s punim povjerenjem.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.minerva.hr

Označeno u