U Lumini stiglo veliko ljetno sniženje

Varaždinske vijesti | 6.7.2018. u 15:24h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Već na samom početku ljetnog sniženja u Trgovačkom centru Lumini neke su stvari snižene do 70 posto. Pravi je to trenutak da u kupnju krenu ne samo najveći zaljubljenici u modu, nego i svi koji garderobu trebaju dopuniti s nekoliko kvalitetnih komada odjeće, obuće i modnih dodataka.

Ljetno sniženje idealno je i za modne eksperimente jer se za atipičnu stvar u nečijoj garderobi ne treba izdvojiti mnogo novca.

U istraživanje ljetnog sniženja najbolje je krenuti iz trgovina H&M, New Yorker i Accessori Donna. Tamo je dio asortimana snižen čak 70 posto.

U većini trgovina u Trgovačkom centru Lumini sniženje doseže 50 posto. Među tim su trgovinama C&A, Sinsay, Benetton, Europa 92, Galeb, s. Oliver, Sport Vision, Buzz i Manilla.

Aktualne se kolekcije muške odjeće mogu kupiti još povoljnije. Na sniženju su odlične poslovne kombinacije, ali i odjeća za svečane prigode. U Jeordie'su je sve sniženo 50 posto, a na to se obračunava dodatnih 20 posto popusta. U Galileu na dio kolekcije vrijedi akcija 1 + 1 gratis, a neke su stvari snižene 60 posto.

I u Planet obući sniženje doseže 60 posto. U pola cijene može se pronaći obuća u Deichmannu, Kopitarni i Top Shopu. Na sniženju su sve vrste obuće za toplo doba godine – od sandala do tenisica.

U trgovinama s proizvodima za dom Vitapur i Posteljina.hr posjetitelje se potiče na kupnju na sniženjima do 70 posto.

Oznake ljetnog sniženja i drugih pogodnosti istaknule su i druge trgovine. Po povoljnim se cijenama sada mogu, među ostalim, nabaviti stvari za djecu, nakit, kozmetika te oprema za sport i rekreaciju.

Kako se djeca ne bi dosađivala tijekom školskih praznika, igraonica Twister pripremila im je zabavne igre po povoljnoj cijeni. Od ponedjeljka do petka između 9 i 16 sati jedan sat boravka u igraonici stoji 10 kuna. Ta cijena vrijedi do 15. kolovoza 2018. godine.