U frizerskom salonu PIKA oživite kosu dodirom prirode Foto: Ilustracija

U frizerskom salonu PIKA oživite kosu dodirom prirode

VV | 13.5.2019. u 16:53h | Objavljeno u Sponzorirano

Oduvijek ste sanjale o lijepoj i sjajnoj kosi bez kemikalija? Pravo rješenje je Botanea,100 % biljna profesionalna boja za kosu koju frizerski stručnjaci smatraju pravom revolucijom u bojanju kose, a koju je nedavno lansirao L’Oréal.
Prikriva sijede
Frizerski salon PIKA koji poslije u sklopu trgovačkog centra u Ulici Gustava Krkleca 1 u Varaždinu jedini na području sjeverozapadne Hrvatske u ponudi ima Botaneu.
- Botanea je prva 100 % prirodna veganska boja. Botanea se sastoji od tri čista biljna sastojka: indigo, kana i sena koje su pročišćene od metalnih soli, što znači da se ne talože na kosi. Obogaćene su kokosovim uljem za koje svi dobro znamo da je odlično za njegu – otkrila je Nada Stadaas, vlasnica poznatog frizerskog salona PIKA. Indigo se koristi za dobivanje najhladnijih nijansi u paleti na tamnim bazama, dok je kana baza za većinu nijansi iz linije Botanea te je idealna za pripremanje plavih, bakrenih i smeđih nijansi. Posebno odabrani list sene daje sjaj i boju plavušama. Sastojci Botanea 100 % prirodne boje za kosu su pomno odabrani kako bi se postigli izuzetni rezultati visoke kvalitete, pažljivo obrađeni u teksturu praha, pro-čišćeni i obogaćeni prirodnim kokosovim uljem.
U frizerskom salonu PIKA uz pomoć virtualnog nijansera utvrdit će vašu prirodnu boju kose i temeljem toga odabrati pravu Botanea nijansu. Vlasnica poznatog frizerskog salona otkriva kako su njezine klijentice oduševljene ovom potpuno prirodnom, neagresivnom bojom.
”Wow efekt”
- Botanea 100 % prirodna boja za kosu istovremeno hrani i nje-guje kosu, a pogodna je za sve koji imaju osjetljivo vlasište. Klijentice su doslovno oduševljene jer Botanea kosi daje punoću i čvrstoću koju ne može dati niti jedna druga boja. Klijentice nakon bojanja jednostavno ostanu “wow” – rekla je Stadaas.
Uz pomoć Botanee sijede vlasi se ne mogu bojati jer boja ne sadrži oksidans, no uz pomoć ove 100 % prirodne boje za kosu moguće je postići 100 posto stapanja sijedih za prirodni rezultat: neće biti efekta “kacige” i vidljivog izrasta.
U varaždinskom frizerskom salonu PIKA uz Botaneu preporučuju klijenticama prvu potpuno prirodnu i vegansku profesionalnu njegu za kosu Source Essentielle zahvaljujući kojoj će vaša kosa zablistati prirodnom ljepotom i sjajem.