Trendovska moda na velikom sniženju u Luminiju

Sponzorirani članak | 4.7.2017. u 12:44h | Objavljeno u Sponzorirano

Najpoželjnije stvari sezone sada se u trgovačkom centru Lumini mogu kupiti u pola cijene!

Najveće sniženje u trgovačkom centru Lumini trenutačno nudi H&M. Tamo se neke stvari mogu kupiti snižene čak 70 posto. Sniženje od 60 posto može se pronaći u Galileu.
Odjeća iz ljetnih kolekcija u mnogim se trgovinama može kupiti u pola cijene. Prekrasne stvari u kojima blistaju modne blogerice diljem svijeta, trenutačno snižene 50 posto, sada se mogu kupiti u New Yorkeru, Bershki, Sinsayu te C&A. Dobar stil od glave do pete zaokružit će obuća i torbe iz Deichmanna ili Planet obuće. Na prvom su mjestu stvari snižene do 30, a na drugom do 60 posto. U Ghetaldusu je dio sunčanih naočala snižen 50 posto. Onima koji traže kupaći kostim ili ugodnu odjeću za šetnju uz more, nezaobilazno je odredište Bennetton. U toj je trgovini dio ponude snižen do 40 posto.
Na svoje će doći i oni u čijem životnom stilu nije fokus na modi. Za njih su dobra sniženja pripremili Adidas, Sport Vision, Tomas Sport, Posteljina.hr i Vitapur.
Na velikom ljetnom sniženju mogu se kupiti i stvari za djecu. U Baby Centru odjeća i obuća za djecu snižena je 50 posto, u Cicibanu je dio asortimana snižen 40 posto, a uz popust do 30 posto u Denisu se mogu kupiti igračke za nezaboravno ljetovanje.

Označeno u