Saša Matić najavljuje glazbeno čudo u Areni Varaždin

Sponzorirani članak | 15.2.2019. u 10:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Nakon što je krajem prošle godine Saša Matić rasprodao dvije Arene Zagreb, cijeli taj glazbeni spektakl u medijima je proglašen glazbenim čudom jer zaista i je napravio čudo.

U ta dva dana vidjelo ga je više od trideset tisuća njegovih obožavatelja, a publika je znala sve njegove pjesme od početka do kraja.

Sada će to glazbeno čudo ponoviti 27.4.2019., u Areni Varaždin, u Areni u kojoj je nastupio veliki broj domaćih i stranih izvođača, u Areni koja je postala sinonim za odličnu zabavu i vrhunsku produkciju.

Saša Matić je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio upravo, nikad prežaljeni, Oliver Dragojević, a taj njegov senzibilitet i nježnost u izvođenju pjesama, prepoznala je i Severina koja je napravila divnu suradnju sa Sašom.

Nakon što je ostvario ogroman uspjeh u Zagrebu s dvije rasprodane Arene, nakon što je u delirij bacio više od trideset tisuća ljudi i sam Saša Matić priznao je da nije mogao ni slutiti ovakav odličan rezultat. Nadao se odličnom koncertu, divnoj publici, ali dobio je sve to i duplo više, raspoređeno na dva dana.

Sada ne preostaje ništa drugo nego da i u Areni Varaždin ponovi cijelu priču.

Ulaznice se nalaze u prodaji, a po procjeni organizatora ovo će biti jedan od megaspektakla ove godine u Varaždinu. Već sada je zabilježena kupnja ulaznica iz cijele regije.  

Ulaznice za koncert Saše Matića, ali i koncert Halida Bešlića, koji će se održati 16.3., također u Areni Varaždin, možete kupiti putem sustava Eventima te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Suvenirnica Varaždinskih vijesti

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art

Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof – Caffe bar Piccolo

Ludbreg – Caffe bar Rondo

Mursko Središće – Caffe bar Parks

Prelog – City bar

Palovec – Domino bar

BP Petrol