Uskoro u Družbincu 6. međuopćinsko vatrogasno natjecanje

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.8.2019. u 14:12h | Objavljeno u Našim krajem

Šesto međuopćinsko natjecanje vatrogasaca i vatrogasne mladeži Vatrogasnih zajednica Općina Cestica, Petrijanec, Vinica i Maruševec održat će se ove subote, 31. kolovoza u 14 sati. Organizator natjecanja je VZO Petrijanec a domaćin DVD Družbinec.

Najavljeno je četrdesetak ekipa odnosno oko četiristo natjecatelja u šest kategorija. Nakon otvaranja nastupaju djeca u kategoriji od 6 do 12 godina dok će vatrogasna mladež i seniorske ekipe početi s natjecanjem u 16 sati.

Proglašenje za djecu i mladež predviđeno je oko 17 sati a završetak cjelokupnog natjecanja u 20 sati. Za sve natjecatelje i posjetitelje osiguran je bogat izbor jela i pića dok će se za zabavni dio programa pobrinuti glazbeni sastav Faringaši.

- Pozivamo sve zainteresirane da dođu podržati svoja vatrogasna društva te da ostanu na druženju s vatrogascima i nakon završetka službenog dijela programa.  Ovakva zajednička organizacija natjecanja rezultat je iznimne suradnje između spomenutih Vatrogasnih zajednica s ciljem popularizacije vatrogastva prije svega među mladima, smanjenja troškova, veće atraktivnosti te razvijanja suradnje i prijateljstva između članova susjednih vatrogasnih društava - kažu iz Općine.

plakat_međuop.2.jpg