Ozbiljan početak zimskog sniženja u centru Lumini

Sponzorirani članak | 28.12.2017. u 14:11h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U trgovačkom centru Lumini počelo je veliko zimsko sniženje. Odjeća se može pronaći snižena do 70 posto, a uz odlične popuste mogu se kupiti i kozmetički proizvodi te stvari za dom

Već sam početak zimskog sniženja u trgovačkom centru Lumini nudi velik broj proizvoda uz atraktivne popuste. Najveća sniženja istaknuli su New Yorker i H&M. Tamo se odjevni predmeti iz aktualnih kolekcija mogu naći sniženi do 70 posto. U Bershki, Benettonu, C&A i s'Oliveru popusti trenutačno dosežu 50 posto. Europa 92 i Tom Tailor prve su stvari stavili na sniženje od 30 posto.
Muškarci svakako trebaju svratiti u Galileo i Jordie's gdje se velik dio stvari sada prodaje u pola cijene.

Pravi je trenutak i za nabavu stvari za sport i rekreaciju. U Tomas Sportu i Sport Visionu dio je asortimana snižen do 50, a u Buzzu i Adidasu do 40 posto.U Kopitarni i Deichmannu dio je obuće snižen 50, a u Planet obući sva 30 posto.

Oni koji na sniženju vole pronaći dobar modni dodatak, preporučuje se posjet optici Ghetaldus, Watch centru te zlatarnici i srebrnarnici Dominik. Po sniženim se cijenama nude naočale, satovi i nakit.

U Bipi i dm-u po povoljnim se cijenama može nabaviti kozmetika, a u Cicibanu, Baby centru i Denisu stvari za djecu.

Zimogrozne će razveseliti vijest da su popusti stigli i u trgovine s opremom za dom. Odlične se uštede sada mogu ostvariti kupnjom u Top Shopu i Posteljini.hr. Znanje pak potiče građane na kupnju knjiga. Na svaku kupnju iznad 200 kuna knjižara odobrava popust od 10 posto.

Slatku priču o zimskom sniženju zaokružuje Müller. Cijene svih su božićnih slatkiša u toj trgovini snižene čak 50 posto.