Osvojite valentinovski ručak za dvoje u restoranu Bedem

V.V. | 9.2.2017. u 12:31h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

Pred nama je Dan zaljubljenih, popularno Valentinovo, a mi vam u suradnji s varaždinskim restoranom Bedem dajemo mogućnost da osvojite valentinovski ručak za dvoje u prekrasnom restoranu uz varaždinski Stari grad.

Sve što trebate učinite je u komentar ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite ići na ručak na 14. veljače, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike.

Sretni par koji će uživati u Bedemu na Valentinovo objavit ćemo u ponedjeljak 13. veljače u 12 sati na našim mrežnim stranicama.

Dobitnike će u restoranu Bedem čekati za njih posebno osmišljen valentinovski meni koji će potaknuti strasti i nježnost.

Sretno! <3

14064081 501514583374610 3107417446456356978 n

Utvrda vrhunske hrane

Restoran Bedem pokrenula su dva prepoznatljiva kuhara, Anđelko Levanić i Zlatko Novak, koji su izgradili svoj kulinarski identitet kao najosebujniji sudionici varaždinske gastronomske pozornice.

Jela koja pripremaju temelje se na podlozi istraživanja originalnih lokalnih recepata uz tehnički savršenu i maštovitu uporabu najboljih namirnica, posebno ovdašnjih te ih stavljaju u poziciju kreatora i predvodnika nove varaždinske kuhinje, temeljene na načelima vrhunske gastronomije, tradiciji lokalnih jela i namirnica oplemenjenih primjenom najnovijih svjetskih trendova i tehnika u pripravi hrane.

Također, smatraju da kuhinja mora biti visoko autorska kako bi se i svakodnevna domaća jela pretvorila u gastronomske spektakle. Svoj prvi samostalni restoran, iz navedenih razloga, doživljavaju kao varaždinsku utvrdu vrhunske hrane:)