Novi val ljetnog sniženja stigao u Lumini

Sponzorirani članak | 4.8.2017. u 13:56h | Objavljeno u Sponzorirano

Kolovoz je u trgovački centar Lumini donio novi val ljetnog sniženja. To znači da su popusti još veći, a na sniženju je i velik broj novih stvari.
Ljetna odjeća u New Yorkeru i H&M-u snižena je do 70 posto. U Bershki, Galileu i s. Oliveru sniženje je dosegnulo 60 posto.
U većini trgovina sada se odjeća, obuća i modni dodaci mogu kupiti u pola cijene. Oznake popusta od 50 posto istaknute su u izlozima Benettona, Toma Tailora, Europe 92, Galeba, Manille i Sinsaya.
U C&A u tijeku je posebna akcija. Do ponedjeljka, 7. kolovoza svi su ranije sniženi proizvodi dodatno sniženi 50 posto.
U Planet obući moguće je izabrati dva para obuće, a platiti jedan. I Deichmann kupce potiče na kupnju više pari obuće. Ako se izaberu dva snižena para obuće, drugi postaje 50 posto jeftiniji, a ako se izaberu tri para, treći se dobiva besplatno.
Odlična kupnja sada se može obaviti i u trgovinama s proizvodima za sport i rekreaciju. U Tomas Sportu i Sport Visionu sniženja dosežu 50, a u Adidasu 40 posto.
Pravi je trenutak i za razmišljanje o stvarima koje će djeci trebati iduće ljeto. U Baby Centru odjeća iz kolekcije proljeće/ljeto snižena je 50, a neke su stvari snižene i 70 posto. U Denisu se mogu pronaći igračke snižene 30 posto.
Kako bi se posjetiteljima omogućila i kupnja stvari iz novih kolekcija uz posebne pogodnosti, idući je tjedan Obiteljska Lumini srijeda.

Označeno u