Nikad uzbudljiviji Gaming Day u centru Lumini

Sponzorirani članak | 15.11.2017. u 09:15h | Objavljeno u Sponzorirano

Gaming Day u trgovačkom će se centru Lumini održati u subotu, 18. studenoga od 9 do 21 sat.

Ta tradicionalna manifestacija koja okuplja zaljubljenike u gaming scenu iz sjeverozapadnog dijela zemlje, ove godine nosi podnaslov Full Gaming. To znači da će se posjetitelji moći okušati u raznim igricama te koristiti različitu tehnologiju kojom su igre u posljednja tri desetljeća ušle u našu svakodnevicu.

Gaming Day 3

Različiti segmenti gaminga bit će predstavljeni u kutcima s imenima: Retro, Console, VR, Tournament i F1.
Najveće se uzbuđenje očekuje na turniru u PES-u. Zbog toga se zainteresirani za sudjelovanje u tom natjecanju do petka trebaju prijaviti putem e-adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Gaming Day 2


Vrijedne nagrade za najuspješnije osiguravaju Sport Vision i Mobil Media. Pored sportske i računalne opreme, među nagradama je i igra Fifa 2018. U znaku nogometa je i poseban program u igraonici Twister. Od 11 do 13 sati djeca će tamo moći zaigrati Fifu. Nakon sudjelovanja u malom nogometnom turniru na Playstationu, mogu zaigrati stolni nogomet ili nogomet u tzv. kavezu. Prigodnim nogometnim motivima moći će oslikati lice i tijelo. Svi sudionici programa u Twisteru dobit će naljepnicu s posebnom oznakom, a pri izlasku iz igraonice slatki paketić.