Gibajfe(j)st: Nagrade, gratis ulaznice i Kim Verson u Termama Sveti Martin

Sponzorirani članak | 4.4.2018. u 13:01h | Objavljeno u Sponzorirano

Proljeće je konačno stiglo, što znači samo jedno – vrijeme je za boravak na otvorenom i vesele aktivnosti za cijelu obitelj. Posjetite Gibajfe(j)st 8. travnja u Termama Sveti Martin, natječite se u zabavnim igrama za male i velike i osvojite ulaznice za bazene, ručak u Pubu Potkova, školu disc golfa za dvije osobe ili mjesečnu kartu za teretanu.

U nedjelju 8. travnja u 15 sati budite u Termama Sveti Martin, točnije, kod Puba Potkova. Vremenska prognoza ukazuje na ugodnih 20 stupnjeva Celzijusa i zato nema izgovora za višesatno izležavanje na kauču.

Što vas sve čeka?

Ovo nedjeljno poslijepodne u Termama Sveti Martin bit će prepuno sadržaja: skakanje u vrećama, viseća kuglana, disc golf, kamena s ramena i spora vožnja samo su neke od zabavnih igara koje će pobuditi pozitivni natjecateljski duh među velikima i malima. Svi posjetitelji Gibajfe(j)sta dobit će kupon za 1+1 GRATIS ulaznicu za bazene, a Terme su za pobjednike u igrama pripremile i posebne nagrade: karte za kupanje, ručak u Pubu Potkova, škola disc golfa za dvije osobe i mjesečnu kartu za teretanu.

Najmlađi će moći uživati u velikom dvorcu na napuhavanje, potrazi za skrivenim blagom, face paintingu, a uz njih će cijelo vrijeme biti i vesela Lino maskota.

gibajfest3

gibajfest4

Osim toga, Gibajfe(j)st će ovaj put ugostiti i pobjednicu druge sezone TV showa Hrvatska traži zvijezdu, Kim Verson. Razveselite svoje klince besplatnim koncertom, zabavnim igrama i nagradama, a zahvaljujući Accredo centru, potpuno besplatno ćete moći isprobati i adrenalinsku vožnju bergovima.

gibajfest2

gibajfest1


Naoružajte se dobrom voljom i pozitivnom energijom i spremni ste za još jedan Gibajfe(j)st za pamćenje.

Više informacija potražite na Facebook stranici LifeClass Termi Sveti Martin.

Označeno u