Galerija sjever 2: Odlučeno je! Netko će 2 minute shoppingirati u Tediju!

Sponzorirani članak | 15.3.2018. u 08:43h | Objavljeno u Sponzorirano

U srijedu se u novom dijelu Galerije sjever održala konferencija povodom službenog otvorenja novog centra koje će biti 22. ožujka u 10 sati.

Detalje događaja predstavili su voditeljica centra Maja Đurkin Međimurec, Igor Perhoč iz arhitektonskog ureda URBIA te Nikola Budiša predstavnik tvrtke LM Komunikacije.

GS 2 9624

Još je preostalo samo nekoliko dana do svečenog otvorenja i useljenja novih trgovina u Galeriju sjever. Svoj dom su između ostalih našli JYSK, Pepco, TEDi, Sport Vision, S. Oliver, Froddo, Ronis, Briljant optika i satovi, Posteljina.hr i mnogi drugi.

GS 2 9617

Investicija u novi dio Galerije sjever vrijedna je 30 milijuna kuna, a prostor obuhvaća 4400 četvornih metara s ukupnim obuhvatom od 350 parkirnih mjesta za kupce. Izgradnja nove Galerije sjever trajala je otprilike 8 mjeseci, a u samom procesu izgradnje sudjelovalo je 30 domaćih poduzeća. Trgovački centar će u konačnici stvoriti uvjete za otvaranje stotinjak radnih mjesta - rekla je Maja Đurkin Međimurec.

S obzirom na prijašnji, novi centar je površinom manji, no zakupaca je mnogo više što je bio većinski izazov na ovom projektu. Ono što je zaista specifično u novom shopping centru je sam centralni prostor koji je predodređen za održavanje događanja, a u kojem su ujedno smješteni manji prostori i zakupci - naglasio je Perhoč.

Na dan otvorenja očekuje se uvod u program svih zabavnih događanja toga dana, raznolika gastronomska ponuda te specijalni gost Mario Petreković koji će animirati posjetitelje - najavio je Budiša.

Na konferenciji je također nasumično izabrana trgovina u kojoj će se održati nagradna igra '2 minute', a izvučena je prodavaonica TEDi. Nasumično se birao i dobitnik nagrade “2 minute” u kojoj će u dvije minute moći izabrati nešto iz TEDi trgovine u vrijednosti do 15.000 kuna.

GS 2 9664