Dočekajte proljeće uz Halida Bešlića 16. ožujka u varaždinskoj Areni Foto: VV arhiva / FAS

Dočekajte proljeće uz Halida Bešlića 16. ožujka u varaždinskoj Areni

Sponzorirani članak | 12.2.2019. u 11:04h | Objavljeno u Sponzorirano

Poznat kao jedan od najvećih romantika, nećete pogriješiti ako svojoj boljoj polovici ovo Valentinovo, poklonite ulaznice za koncert Halida Bešlića. Koncert Halida Bešlića, 16. ožujka, u Areni Varaždin, baš kao i svaki puta do sada, napunit će Arenu, većinom s parovima koji su se zaljubili, zaručili, a možda čak i oženili uz njegove pjesme. 

Idealan poklon za Valentinovo, a tu ljubavnu atmosferu začinit će te upravo na koncertu Halida. Taman je sada vrijeme da svoju ulaznicu nabavite i ne čekate zadnji trenutak jer poznato je da su svi Halidovi koncerti rasprodani unaprijed.

A ...taman je i naziv koncerta koji će se održati 16. ožujka u Areni Varaždin, a koji nosi ime po njegovoj posljednjoj, još uvijek aktualnoj pjesmu, koju je do sada samo preko Youtube preslušalo više od 16 milijuna njegove uvijek vjerne publike.

Ako ste propustili koncert prije dvije godine, prava je prilika za ispravak i vrijeme da se prepustite nekim od najljepših pjesama kao što su „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Miljacka“, „Malo je malo dana“, „Lavanda“ i mnoge druge koje će Halid izvesti tijekom večeri.

Nećemo ništa više reći, ali dovoljno je znati koje su osnovne činjenice: Halid Bešlić, rasprodani koncerti, romantika na vrhuncu, predivne pjesme....pa vi sada razmislite kada je idealno vrijeme da kupite svoje ulaznice.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i obilježite 16. ožujak u kalendaru!

Ulaznice za ovu glazbenu poslasticu su u podaji, a možete ih pronaći putem sustava Eventim te na sljedećim prodajnim mjestima:
- Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
- Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
- Ivanec – Kavana Ivana
- Novi Marof – Caffe bar Piccolo
- Ludbreg – Caffe bar Rondo
- Mursko Središće – Caffe bar Parks
- Prelog – City bar
- Palovec – Domino bar
- BP Petrol.