Do lijepe i njegovane kose uz pomoć PIKA stručnjaka

Sponzorirani članak | 5.2.2019. u 12:32h | Objavljeno u Sponzorirano

Frizerski salon PIKA koji posluje u sklopu trgovačkog centra u Ulici Gustava Krkleca 1 u Varaždinu ove je godine organizirao već tradicionalno druženje za svoje klijente. Bila je to prilika da se podsjeti na sve novosti koje su se dogodile tijekom prošle godine, a zbog kojih je kvaliteta usluge podignuta na još jedan viši nivo.

Frizerski salon PIKA vlasnice Nade Stadaas poznat je kao najveći isključivo frizerski salon u kontinentalnoj Hrvatskoj. Nakon što su postali pouzdani predstavnik najvećeg svjetskog brenda L’Oreala i ovlašteni stručnjak za Kérastase, luksuznu kozmetiku za njegu i zdravlje kose, od ljeta prošle godine sastavni dio njihove ponude postao je inovativni Extentioniste program za postizanje duže kose kojeg je tržištu ponudio ultimativni brend Kérastase.

Kérastase Extentioniste stvoren je kako bi ženama olakšao put do željene dužine kose kroz dnevni program njege koji vidljivo osnažuje kosu od korijena do vrhova. To konkretno znači da žene više ne moraju skraćivati kosu kako bi izgledale njegovano!

Iskonska linija za ljepotu kose Elixir ultime, koja je u ponudi frizerskog salona PIKA, tijekom prošle jeseni je obnovljena i nadopunjena novim proizvodima, kao i linija Aura botanica s prirodnim sastojcima.

Osim noviteta u ponudi, frizerski salon PIKA u 2018. godini ostvario je još jedan profesionalni uspjeh: Frizerski salon PIKA je  prošle godine uvrstio u svoju ponudu prvu, potpuno prirodnu i vegansku  profesionalnu njegu za kosu SOURCE Essentiellei liniju i Série Expert Blondifier namijenjenu kosi s pramenovima, posvijetljenoj i obojanoj blond kosi. U frizerskom salonu PIKA vode računa o edukaciji. Tako su tijekom prošle godine uspješno završeni višednevni stručni programi usavršavanja Talent i Expert, čime su djelatnici ovog varaždinskog frizerskog salona stekli nova znanja potrebna za status L’Oréal Professionnel frizerskog salona.

Da se najbolje Kérastase iskustvo može doživjeti u salonu PIKA potvrdila je i renomirana neovisna istraživačka agencija BVA Group koja je provela Mystery Shopping ispitivanje u Kérastase salonima na svjetskoj razini. Rezultati istraživanja su potvrdili da se frizerski salon PIKA ističe vrhunskom kvalitetom i iskustvom u pružanju jedinstvenog doživljaja u salonu poznatom po visokokvalitetnoj usluzi u suvremeno opremljenom i uređenom prostoru.

pika1


Frizerski salon PIKA hrabro je krenuo u 2019. godinu, u kojoj će također biti mnogo novosti kako bi i dalje zadržao status odlične kvalitete i profesionalnosti. S obzirom da Kérastase ove godine slavi 55 godina postojanja, u frizerskom salonu PIKA najavljuju puno novosti iz svijeta zdrave i lijepe kose.

Označeno u