Dijelimo ulaznice za film "Sve je to zbog ljubavi" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 12.2.2019. u 17:10h | Objavljeno u Sponzorirano
Ljekarne VŽŽ

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 1x2 ulaznice za film "Sve je to zbog ljubavi". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnika/dobitnicu, čije ime ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 27.02.2019. u CineStaru Varaždin.

O filmu:

Francuski nagrađivani redatelj Pierre Salvadori donosi urnebesnu komediju koja će vas nasmijati do suza.

U gradu na francuskoj rivijeri, detektivka Yvonne je mlada udovica lokalnog heroja i policajca Santija. Kada shvati da njezin suprug ipak nije savršen kako je cijelo vrijeme predstavljala njihovome sinu, te da je poslao u zatvor nedužnog mladića po imenu Antoine na 8 godina, cijeli svijet joj se sruši. Yvonne želi učiniti sve što može da pomogne šarmantnom Antoineu da se vrati svom životu i svojoj ženi. Sve, osim da mu kaže pravu istinu. Međutim, Antoine ima velikih problema s prilagođavanjem životu izvan zatvora, što će dovesti do niza različitih komičnih događaja.

Video sadržaj