Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Samo more zna" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 13.3.2018. u 17:04h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Samo more zna". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 28.03.2018. u CineStaru Varaždin.

Oscarovci Rachel Weisz i Colin Firth u istinitoj priči Donalda Crowhursta čiji je pokušaj oplovljavanja svijeta jedrilicom jedna od najvećih misterija u povijesti. Film je režirao dobitnik Oscara James Marsh!

Priča je to o Crowhurstovom opasnom putovanju oko svijeta, ali i priča o njegovoj obitelji koja je cijelo vrijeme samo čekala na njegov povratak.

Jedrilica Donalda Crowhursta (Colin Firth) kojom je namjeravao oploviti svijet 1968. godine, koja je zbog niza odgoda jedva dovršena, a nije ni testirana prije plovidbe, misteriozno je nestala.

 

Video sadržaj