Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Prema istinitoj priči" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 20.2.2018. u 17:07h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Prema istinitoj priči". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 07.03.2018. u CineStaru Varaždin.

Film "Prema istinitoj priči" temeljen je na istoimenom hvaljenom i nagrađivanom romanu francuske književnice Delphine de Vigan, u scenarijskoj adaptaciji Polanskog i Oliviera Assayasa. Novo ostvarenje Romana Polanskog predstavlja nam mračnu priču o svakidašnjici poznate spisateljice koja nakon objavljivanja uspješnog romana gubi nadahnuće. Na jednom od potpisivanja knjiga, upoznaje mladu i neodoljivo šarmantnu ženu po imenu Elle (Eva Green) koja joj se predstavlja kao ghost writer na autobiografiji poznate televizijske zvijezde. Elle na početku djeluje kao inteligentna, skromna mlada žena s interesantnim pogledima na život. Stvarnost je međutim malo drugačija...

 

Video sadržaj