Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Obitelj iz noćne more" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 1.5.2018. u 18:11h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Obitelj iz noćne more". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 16.05.2018. u CineStaru Varaždin.

Popularni francuski komičar Dany Boon, nakon filmskih uspješnica Škrtica i Hipohondar, predstavlja novu hit komediju za koju uz glavnu ulogu potpisuje scenarij i režiju. Valentin D i Constance Brandt su dva moderna arhitekta koja pripremaju svoju izložbu u čuvenoj Palais de Tokyo. Ali ono što nitko ne zna je da se zgodni arhitekt Valentin srami svog podrijetla te je sve uvjerio da je siroče, dok je stvarno sin običnih trgovaca otpadnim metalom sa sjevera Francuske. Naravno da se na izložbi pojavljuju njegova prava majka, brat i sestra, a stvari se polako počinju komplicirati.

 

Video sadržaj