Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Neparožderi" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 3.10.2017. u 16:35h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Neparožderi". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti sutra (srijeda) poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 18.10.2017. u CineStaru Varaždin.

Češko-slovačko-hrvatski animirani film, koji se temelji na istoimenom književnom predlošku češkog autora Pavela Šruta, prati bandu malenih, simpatičnih i običnim ljudima nevidljivih bića koja nama ljudima kradu po jednu čarapu iz para, tj. onu neparnu. Stoga ujutro kada se probudimo, ne možemo naći drugu čarapu. Glavni junak je mali neparožder Hihić koji mirno živi sa svojim djedom kojem se primiče kraj života. Hihić stoga mora pobijediti svoje strahove, izaći iz stana te pronaći strica zvanog Padre, za kojeg nije ni znao da postoji. Padre predvodi grupu neparoždera koji se skrivaju pod tavanom kuće u kojoj živi i luckasti profesor Oto koji svim silama želi dokazati svijetu da mali neparožderi doista i postoje. Problem nastaje kada druga skupina neparoždera, zvani Kojoti, pokuša zavladati terenom koji kontrolira Padre i ukrasti njegovu zalihu čarapa. Naš junak Hihić nastoji pomoći i izboriti se za svoje mjesto u grupi kao i pravo da ima vlastitu rodbinu.

 

Označeno u
Video sadržaj