Dijelimo 2x2 ulaznice za film "Najveći showman" u CineStaru Varaždin

Sponzorirani članak | 26.12.2017. u 17:00h | Objavljeno u Sponzorirano

U suradnji sa CineStarom Varaždin dijelimo 2x2 ulaznice za film "Najveći showman". Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na našoj Facebook stranici označiti (tagati) osobu s kojom želite pogledati ovaj film u CineStaru Varaždin, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u četvrtak poslijepodne.

Ulaznice se podižu na blagajni CineStara Varaždin i mogu se iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 10.01.2017. u CineStaru Varaždin.

Nadahnut legendom i ambicijama prvog američkog promotora pop kulture, P.T.-ja Barnuma, "Najveći showman" inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Barnumova priča je klasična priča o snalažljivom poduzetniku koji se uspio sam izvući iz siromaštva i ne samo da je postao majstor sasvim nove umjetnosti imidža i promocije nego i jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo.

"Najveći showman" je originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kada nam se ostvare snovi. Hugh Jackman je utjelovio lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je ni od čega stvorio najveći spektakl poznat kao „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća, koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

 

Označeno u
Video sadržaj