×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 65

Đani Stipaničev uoči gala koncerta s klapom Intrade

v.v. | 7.2.2017. u 08:39h | Objavljeno u Sponzorirano

Bit će to fešta puna ljubavi.

Đani Stipaničev, poznati kazališni tenor - bariton gotovo da posljednjih mjeseci nema slobodnog vremena. Koncerti u zemlji i inozemstvu, angažman u kazalištu Komedija i brojni drugi nastupi svrstavaju ovog vrsnog pjevača među najzaposlenije u državi. Ipak Đani je prošle srijede pronašao vremena i posjetio varaždinsku Arenu gdje će u subotu, 11.veljače , sa klapom Intrade održati gala koncert u povodu Dana zaljubljenih.

Uz Đanija nastupit će i njegovi kolege tenori Marko Škugor, Vladimir Gerić i Marko Pecotić. Na neizostavni upit kako je zapravo došlo do suradnje s klapom Intrade i Tomislavom Bralićem odgovorio je: S Bralićem se znam od djetinjstva, dobro se poznajemo i često smo nastupali zajedno. Koncerti četiri tenora i klapa Intrade zapravo su u početku bili zamišljeni za turneju po Sloveniji ali eto spletom okolnosti održat ćemo ih i diljem Hrvatske. Naš nastup u dvorani Lisinski u Zagrebu 7. veljače je rasprodan i bit će to uvertira u gala koncert u varaždinskoj Areni za Valentinovo. 

- Što može očekivati varaždinska publika? Mnogo ljubavnih pjesama, hitova spontanu atmosferu punu ljubavi. Izvest ćemo i našu obradu pjesme Vjeruj u ljubav od Olivera Dragojevića, novi hit Pričaj mi koji je nedavno snimljen kao singl i da ne nabrajam dalje.

Bit će na repertoaru od dalmatinskih šlagera do opernih arija, publika i mi ćemo zajedno pjevati i dobro se zabavljati a to je najvažnije. Vjerujem da će to biti koncert za pamćenje – istakao je Đani Stipaničev.