Atraktivni ljetni popusti u Minervi

Sponzorirani članak | 17.7.2017. u 13:20h | Objavljeno u Sponzorirano

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice u okviru koje posluje i objekt Minerva, kroz dugogodišnju tradiciju postojanja prepoznata je kao jedno od omiljenih odredišta u koje se gosti uvijek rado vraćaju.
Bolnički kompleks provodi razne zdravstvene programe koji povoljno utječu na reumatska oboljenja, ortopedske bolesti i deformitete, neurološka oboljenja, ozljede i bolesti kralješnice, posttraumatska oštećenja te programe s ciljem postizanja bolje opće kondicije, opuštanja ili aktivnog odmora.
Ljekovita termalna voda, vrhunska oprema i dugogodišnje iskustvo omogućavaju tretmane poput kineziterapije, hidroterapije, peloidoterapije i elektroterapije.
Stručni tim čine liječnici specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije, neurolog, reumatolog, medicinske sestre, fizioterapeuti i radni terapeuti, psiholozi, logopedi, defektolog i ostalo medicinsko i nemedicinsko osoblje raznih struka.
Minerva je dio bolničkog kompleksa u kojem se možete odmoriti, opustiti ili baviti sportom. Uživajte u ljetu jer do 31.08.2017. traju atraktivni ljetni popusti gdje po vrlo pristupačnim cijenama možete provesti ugodan odmor, ali isto tako i iskoristiti vrijeme za terapijski tretman.
Nezaboravno ljeto možete provesti i na bazenima Minerve, zabava je zagarantirana na prostoru vodenog parka koji nudi različite atrakcije za sve generacije. Izbor je zaista veliki jer tu su unutarnji i vanjski bazeni, tobogan, brzi kanal, vodena gljiva i whirlpool. Možete iznajmiti ležaljke, udobno se smjestiti i napuniti se energijom. Vikendom i praznikom jedan od najboljih hrvatskih barmena priprema najpoznatije svjetske koktele u koktel-baru pa ako do sada niste kušali Bloody Mary ili Margaritu, pravo je vrijeme da se počastite. Također, kroz cijelu godinu je u ponudi aranžman koji uključuje kupanje u bazenu i ručak po izuzetno povoljnoj cijeni.
Ako imate najbliže kojima je potrebna pomoć, a vi imate neodgodive obaveze ili se pak želite odmoriti i opustiti, postoji rješenje. U Bolnici je u ponudi Program zbrinjavanja osoba starije životne dobi i osoba s posebnim potrebama, pozivajući se na stručna znanja i dugogodišnje iskustvo bolničkog tima.
Obratite se s punim povjerenjem.

Označeno u